Millipop Mosolygyár

A Millipop Mosolygyár, Budapest egyik legfrekventáltabb pontján a Millenáris park területén nyitotta meg kapuit nemrégiben. Buda vidámparkjaként emlegetett létesítményünk a legújabb nagy alapterületű családi kulturális és szórakoztató gyerekbirodalom.

A több, mint 2000 négyzetméter alapterületű játéktér, a közvetlen kertkapcsolat, a családbarát jegyárpolitika, a kiváló közlekedési adottságok, valamint a formabontó játékpaletta mindenképpen a város legmagasabb presztízsű játszóházává emeli a Millipop Mosolygyárat. A Millenáris park Fogadó épületében kialakított játszóház büszkélkedik többek között az ország legnagyobb összefüggő alapterületű mászókakomplexumával, benne egy több, mint 7 méter magas bandacsúszdával, 45 fokos trambulinokkal, spirál, tekergő és kamikaze csúszdával, óriás labdatengerrel, külön totyogóval és hempergővel, továbbá ballasztikus arénával. Az országban egyedülálló zsetonos működtetésű ügyességi és készségfejlesztő játszógépek minden korosztály számára önfeledt élményt nyújtanak. A galéria szinten találhatóak a születésnapi különtermek, valamint a játszóház szerves részét képező, – figurális gasztronómiai irányt képviselő – bisztró és látványkávéház. A Millipop külön érdekessége, hogy az épületben nyitotta meg első budai egységét a Két Egér Műhely is.
A szórakozóhely minden biztonsági előírásnak megfelel, a tervezése és üzemeltetés során elsődleges szempont volt a baleset megelőzési funkciók kialakítása és betartása. A Játszóházban szigorú be és kiléptetési rendszer működik, a helyiséget 14 év alatti gyermek csak szülői engedéllyel látogathatja, illetve hagyhatja el. A Millipop-ban elsősegély ellátásban járatos animátorok tevékenykednek.