Születésnapi Party

Ha már a  házibulihoz nem elég nagy a lakás és szeretnéd, hogy a szervezés és a lebonyolítás terhe lekerüljön a válladról, 

A legjobb választás egy egyedi, fantasztikus és emlékezetes születésnapi buli a Millipopban!

MI A TEENDŐD?

Kérj előzetes árajánlatot weboldalunkon keresztül a szülinap menüpont alatt, telefonálj vagy írj egy e-mailt a szülinapi rendezvény menedzserünknek!

Simon Gyöngyvér+36 20 411 5743, (H-P:10.00-18.00)

simon.gyongyver@millipopjatszo.hu 

TUDNIVALÓK:

- Személyes találkozó, foglalás és bejárás csak előzetes időpont egyeztetéssel lehetséges!

- A születésnapi rendezvények lefoglalása legkésőbb az ünnepség megtartása előtt  7 nappal szükséges, kizárólag előzetes adatlap rögzítése után (weboldalon keresztül, telefonon vagy e-mailben)  

- Az időpont az előleg (10 000 Ft) befizetésével válik véglegessé, amelyet személyesen a recepciónkon lehet befizetni nyitvatartási időben. 

- Tortát egyik csomag SEM tartalmazza, ez az EGYETLEN élelmiszer , mely behozható! (Torta csak az általunk szervezett születésnapi partyk esetén hozható be a Játszóházba!)

- Hétvégén a fix kezdési időpontoktól (10:00,12:30,15:00,17:30) nem áll módunkban eltérni!

- A rendezvény részleteinek módosítása (étel-tal, programok, csomag) a rendezvény előtti 5. napig lehetséges, kizárólag e-mailben!

- Szülinapi rendezvények minimum létszáma 8 fő, amennyiben a rendezvény létszáma nem éri el a minimum mennyiséget, akkor a szervező 8 fővel számol

48 órával a rendezvényt megelőzően  várjuk a vendégek névsorát az szulinap@millipopjatszo.hu e-mail címre

- Megvásárolható recepciónkon az alkalomhoz illő, színes és vidám születésnapi meghívónk magyar, angol és orosz nyelven, melynek ára  250 Ft/db.Illetve díjmentesen letölthető az alábbi linken:http://static.millipopjatszo.hu/szuletesnapi_meghivo_hu.pdf