Születésnapi Party

Ha már a  házibulihoz nem elég nagy a lakás és szeretnéd, hogy a szervezés és a lebonyolítás terhe lekerüljön a válladról, 

A legjobb választás egy egyedi, fantasztikus és emlékezetes születésnapi buli a Millipopban!

MI A TEENDŐD?

Kérj előzetes árajánlatot! (két lehetőség közül választhatsz)

 1. Weboldalunkon keresztül a szülinap menüpont alatt:http://millipopjatszo.hu/millipop/szulinap/szulinap_ajanlatkero_adatlap/,
 2. Írj egy e-mailt a szülinapi rendezvény menedzserünknek!Simon Gyöngyvér,  simon.gyongyver@millipopjatszo.hu vagy hívd a +36 20 411 57 43-as telefonszámon!

TUDNIVALÓK:

 1. Személyes találkozó, foglalás és bejárás csak előzetes időpont egyeztetéssel lehetséges!
 2. A születésnapi rendezvények időpontjánakl előzetes lefoglalása legkésőbb az ünnepség megtartása előtt  7 nappal ajánlott (természetesen kevesebb idővel előtte is érdemes telefonon megérdeklődni van-e még szabad helyünk), 
 3. Az időpont az előleg (10 000 Ft) befizetésével válik véglegessé, amelyet csak személyesen a recepciónkon lehet befizetni nyitvatartási időben, kizárólag előzetes adatlap rögzítése után (weboldalon keresztül, telefonon vagy e-mailben)  
 4. Tortát egyik csomag SEM tartalmazza, ez az EGYETLEN élelmiszer , mely behozható! (Torta csak az általunk szervezett születésnapi partik esetén hozható be a Játszóházba!)
 5. Hétvégén a fix kezdési időpontoktól (10:00,12:30,15:00,17:30) nem áll módunkban eltérni! (Természetesen hétköznapokon igen.)
 6. A rendezvény részleteinek módosítása (étel-tal, programok, csomag) a rendezvény előtti 5. napig lehetséges, kizárólag e-mailben!
 7. Szülinapi rendezvények minimum létszáma 8 fő, amennyiben a rendezvény létszáma nem éri el a minimum mennyiséget, akkor a szervező 8 fővel számol. (prémium csomag esetén ez a szám 10 fő)
 8. 48 órával a rendezvényt megelőzően  várjuk a vendégek névsorát az szulinap@millipopjatszo.hu e-mail címre
 9. Megvásárolható recepciónkon az alkalomhoz illő, színes és vidám születésnapi meghívónk magyar, angol és orosz nyelven, melynek ára  250 Ft/db.
 10. Illetve díjmentesen letölthető az alábbi linken:http://static.millipopjatszo.hu/szuletesnapi_meghivo_hu.pdf
 11. SZÉP kártyával születésnapi bulit nem lehet fizetni!
 12. Saját pinata nem hozható be a Játszóházba!