1024 Budapest, Fény u. 18-20, 

Játszóházi információk

A Millipop Mosolygyár, Budapest egyik legfrekventáltabb pontján a Millenáris park területén nyitotta meg kapuit 2013 decemberében. Buda vidámparkjaként emlegetett létesítményünk a legújabb nagy alapterületű családi kulturális és szórakoztató gyerekbirodalom.

A több, mint 2000 négyzetméter alapterületű játéktér, a közvetlen kertkapcsolat, a családbarát jegyárpolitika, a kiváló közlekedési adottságok, valamint a formabontó játékpaletta mindenképpen a város legmagasabb presztízsű játszóházává emeli a Millipop Mosolygyárat.

A Millenáris park Fogadó épületében kialakított játszóház büszkélkedik többek között az ország legnagyobb összefüggő alapterületű mászókakomplexumával, benne egy több, mint 7 méter magas bandacsúszdával, 45 fokos trambulinokkal, spirál, tekergő és kamikaze csúszdával, óriás labdatengerrel, külön totyogóval és hempergővel, továbbá ballasztikus arénával.

Az országban egyedülálló zsetonos működtetésű ügyességi és készségfejlesztő játszógépek minden korosztály számára önfeledt élményt nyújtanak. A galéria szinten találhatóak a születésnapi különtermek, valamint a játszóház szerves részét képező, bisztró és látványkávéház. 

A szórakozóhely minden biztonsági előírásnak megfelel, a tervezése és üzemeltetés során elsődleges szempont volt a baleset megelőzési funkciók kialakítása és betartása. A Játszóházban szigorú be és kiléptetési rendszer működik, a helyiséget 14 év alatti gyermek csak szülői engedéllyel látogathatja, illetve hagyhatja el. A Millipop-ban elsősegély ellátásban járatos animátorok tevékenykednek.

 

Járványügyi intézkedések

 

A Millipop Mosolygyár minden olyan óvintézkedést megtett, megtesz folyamatosan a látogatók védelmének érdekében, amely jelen helyzetben elvárható.

 

A Millipopban új takarítási protokollt vezettünk be, amelynek során a legszuperebb fertőtlenítőszerek (Bio fertőtlenítővel - Ecovian) alkalmazásával végezzük a napi takarítást, mely teljes mértékben lebomló anyagokból áll. Így nem csak a látogatókra, de a környezetünkre is vigyázunk.

Kollégáink rendszeresen fertőtlenítik a gyerekjátékokat. A leginkább kitett felületeket folyamatosan kezeljük (kilincsek, kapcsolók, asztalok, szaniterek, stb…)

A labdatengerben található golyók, egy speciális fertőtlenítős mosással kaptak még ellenállóbb bevonatot. 

A szájmaszk használatát dolgozóinknál mi is kötelezővé tettük a zárt térben, illetve több ponton is kihelyeztünk kézfertőtlenítős adagoló készülékeket.

Bisztrónkban továbbra is várjuk vendégeinket, bár kínálatunkat a jelen helyzetben kismértékben megváltoztattuk.

Köszönjük az eddigi türelmet és a jövőbeni megértésedet, együttműködésedet is kérjük.

  • egészséges vendégeket tudunk fogadni, a bejáratnál érintésmentes hőmérés történik. Akinél esetleg magasabb testhőmérsékletet jelez a készülék (37,2C°), a helyszín elhagyására kérjük fel. VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

  • a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítők használata kötelező, a belső térben lévő javasolt 

  • a bejárati pultnál plexit üveget helyeztünk ki
  • 1,5 m távolságot egymás között szükséges betartania

  • hatósági előírás miatt, 6 év felettieknél a maszk viselése javasolt (kötelező), a 14 felettieknek kötelező (Nálunk tudsz vásárolni a pultnál is, ha véletlenül otthon felejtetted)